7.12.06

Què hem de fer per cap d'any ?


Ja estem acabant l’any. Si nois i noies, ja tornem a tenir el mercat medieval entre nosaltres, els carrers plens de gent, plens de menjar (renoi quines coques, i quines pastetes, ...), n’hi ha que aquests dies de pont treballen, d’altres no, d’altres es troben lluny de tots (sort que en Carles aviat el tornarem a tenir per aquí, aprofitem el blog per desitjar-li ànims !!!), alguns planegen sopars o dinars amb la family (segur que en Soler n’és un), i alguns comencem a dir: “Ei i aquest any per cap d’any què”, ràpidament la resposta és: “ui encara queden molts dies” seguit d’un: “jajajaja”.
Cagum....
Doncs bé, gent de la colla, comencem a fregar les neurones que han sobreviscut als xumets i comencem a penjar propostes....

Salut i “que la suerte te acompañe... bbbbbffffffff”.

2 comentaris:

llum ha dit...

ei penya semblem els quatre burros de sempre i ningu es comuniqueixon o que? SI CAP D'ANY! ESTA AKI! QUE FEM?gent desperteu que es molt important...ens penseu deixar sols akest any?
nooooooo!!!!
propostes:s'acepten de tot tipus.fins aviat.

llum ha dit...

ei mir acepto la proposta de cap d'any celebrar-lo al vostre pis.fer el menja em temps abans i sense preses.em sembla molt be...akest any sere mes que puntual makus i cuinar sola kom que no pero si algu col.labora em mi jo sok capaç de tot i mes...per mi endevant.ja ho confirmareu trempats,fins aviat!!